Tarmo julkisivupeite
Tarmo yleispeite

Tarmo telinepeite 3,2x20m

119,00 (alv 0%)

Varastossa.

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Todellinen yleispeite rakennuksille tai vaikka puutavaran suojaamiseen!
Keskiraskas.
Paino : n.230g/m2

Mitat : 3,2 x 20m
Pitkittäissuunnassa 4cm vahvikenauha joissa Ø 15 mm kiinnitys reijäkkeitä 10 cm välein.
UV –suoja vähintään 2 vuotta.
Väri : Läpinäkyvä/kirkas.

HUOM!

Voidaan katkaista lähes mistä vain, niin että päätyihin jää neljä kiinnikereikää.

tuotetunnus (SKU) 2002 Osastot: ,

Product Description

Tarmo on julkisivurakentamisen telinepeitteeksi suunniteltu, mutta tämä peite on mitoitukseltaan ja materiaaleiltaan sovellettavissa myös moneen muuhun käyttöön.

Koko on 3,2m x 20 m.

Tarmo on väriltään läpinäkyvä/kirkas ja valonläpäisy on noin. 70% Erinomainen mm. kasvihuoneeseen, tai vaikkapa autokatoksen seinäksi.

Peitteen pituussuunnassa neljä vahvistettua silmäkenauhaa joissa Ø 15 mm kiinnitys reijäkkeitä 10 cm välein. Reijäkkeet puhkaistaan vasta tarvittaessa.

Näiden silmäkenauhojen ansiosta saa peitteen kiinnitettyä myös keskeltä esim. telinerakenteisiin. Tai vaikka pressukatoksen/kasvihuoneen runkoon!

Nämä silmäkenauhat myös mahdollistavat peitteen katkaisun lähes mistä kohdasta vain! Suorastaan nerokasta!

 

Valmistettu ristikudotusta polypropeeni/HDPE loimiverkosta jonka päälle on laminoitu vesitiivis ja kestävä LD Polyeteenikalvo (muistuttaa rakenteeltaan Multicover peitettä, sekä legendaarista kotimaista Eurapeitettä, mutta tiheämmällä tukiverkolla ja paksumpi)

Vetolujuus on yli 700N/5cm.

Paino n.230g/m2. ja käyttölämpötila -40°C /+ 80°C. UV –suoja vähintään 2 vuotta.

 

Odotettavissa oleva käyttöikä on vielä pidempi. Kokonaiskestävyys, mm.vetolujuus ja venymä kuitenkin pienenevät UV-säteilylle altistettuna 2 vuoden jälkeen. Eri vuodenaikojen -ja vuosien UV-säteilyn määrä vaihtelevat hyvin merkittävästi.

 

Todellinen yleispeite, ja hintakaan ei päätä huimaa! Edullinen materiaali isojen alojen suojaamiseen, vain 1,40€/m2, vaikkapa polttopuusäkkien päälle! Peitteen alle mahtuu kaksi säkkiriviä vierekkäin.