venepeite NorthCover
SONY DSCVenepeite North CoverVenepeite North CoverVenepeite North CoverVenepeite North Cover

Venepeite North Cover® Valkoinen

alk.352,00 (alv 0%)

North Cover ® Super Nail Venepeite on markkinoiden kestävin polyeteenivalmisteinen suojapeite.

Väri valoa läpäisevä valkoinen.

Kohtuullinen 300gr/m2 peitepaino takaa vielä helpon käytettävyyden.

Pressua kiertää kaikilta sivuiltaan superkestävät (50mm) polypropeenikuidusta valmistettu vahvikevyö (ripstop naulausnauha)


Messinkisten purjerenkaiden kiinnityspisteet 50 cm välein

 

POISTUVA TUOTE!

Poista
tuotetunnus (SKU) North Cover White Osastot: ,

Product Description

Valkoinen North Cover® Super Nail venepeite on markkinoiden paras pressu painoluokassaan!

North Cover® Super Nail peite on helppo kiinnittää kunnolla mitä erilaisimpiin rakenteisiin ja katoksiin, sillä messinkiset purjerenkaat ovat 50cm välein . Pressuun on lisäksi neulottu kaikille sivuille 50mm leveä polypropeenikuidusta valmistettu repeämisen eliminoiva ”ripstop naulauskaulus” josta pressu voidaan ”ruuvata /naulata” kiinni niin, että se kestää minkä tahansa suomalaisen sään.

North Cover HD Super Nail pressu on valmistettu ympäristöystävällisestä, tiiviisti ristiinkudotusta HDPE kuidusta (materiaalipaino 280gr/m2) Valmis peitepaino on n. 300gr/m2). Runkokuitu on molemmin puolin laminoitu pienitiheyksisellä LD polyeteenillä. LD Polyteteeni pitää pressun tiivinä ja joustavana myös skandinavian säillä ( -40C°- + 80C°) North Cover Super Nail venepeite päästää valoa läpi jolloin peitteen alla työskentely on miellyttävää ilman lisävalaistusta.

Huom! Saatavana myös tumman vihreänä. UV-Takuu peittellä on 3 vuotta ! Odotettavissa oleva käyttöikä on vielä huomattavasti pidempi. Kokonaiskestävyys, mm.vetolujuus ja venymä kuitenkin pienenevät UV-säteilylle altistettuna 3 vuoden jälkeen. Eri vuodenaikojen -ja vuosien UV-säteilyn määrä vaihtelevat hyvin merkittävästi.

Huom! Valmispeitteen koko on ohjeellinen. Mahdollinen kokotoleranssi (max5%). North Cover malliston vetolujuus on huikeat 1704N/5cm ! Suosittelemme!