Landtek Hall Harmaa 6×8
Landtek Hallissa on erittäin vankka runkoLandtek hall 4×8 pressutallitihe_ruoderaudoitus_est_pussien_syntymisen_1_14x8_punainen_1_1pressutalliLandtek Hall ambulanssitallinamatkailuauto_vaaka_14x8_runko_pakattu4x8_veneh.trans_pakattu4x8_ranch_pakattuhalli_kaaret_pakattu4x8x3_mittakuva4x6_harmaa

Landtek Hall 4x8m

3900,00 (alv 0%)

Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Landtek Hall  vakiomalli 4x8x3,7 seinäkorkeus 3m ovikoko 3m leveä 3,35 korkea.

Loistava autotalli korkeammallekkin autolle traktorille jne.
Mahtuu aukaisemaan ovet!
Ja auton taakse jää hyvin tilaa myös muulle säilytettävälle tavaralle.

Perusväri  harmaa
Ovi harmaa
Valkoinen metrin leveä valoraita kokovalkoisen katon sijaan.
Tämä ratkaisu maastouttaa hallia huomattavasti paremmin verrattuna kokovalkoisen katon sijaan.
Hinta 3900,00 +alv HINTA SISÄLTÄÄ RAHDIN!

Tuuletusaukot molemmissa päissä. Runkotakuu 5 v. Käyttöikäodotus 15-25v. Normaali toimitusaika n. 6 vko

 

 

 

tuotetunnus (SKU) H8M (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

LANDTEK-PVC Pienhalli 

Todella asiallinen ja kestävä ammattilaadun PVC halli autoille, kiinteistöhuoltokoneille, veneille, traktoreille, matkailuautoille jne. Edullinen, nopea, helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa !…  Lumista tai puhureista ei juuri tarvitse huolehtia, ja kestää kovatkin tuulet. Hallin runko sekä kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan. Tämän parempaa ei ole. Jos löydät, kerro siitä meille.

Vakiotoimitukseen kuuluu pressut, kuumasinkitty teräsristikkorunko, maakiilat ja mm. yksi kuulalaakeroitu lukittava liukuovi, mikä tekee tallin käytöstä helppoa ja mukavaa. Lisätilauksella saat hallin kahdella ovella (läpiajettava)

Katto on valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (dtex 1100), ominaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden. Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (DTEX1100) muovikangasta.Väri punamulta.

 

 

Looginen, mietitty rakenne. Pystytys onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta ! Mukana suomenkieliset ohjeet. !  Lue lisää TÄSTÄ

 

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli.