Landtek Hall  PVC halli sivukuva
Landtek Hallissa on erittäin vankka runkoLandtek hall 4×8 pressutallitihe_ruoderaudoitus_est_pussien_syntymisen_1_1pressutalli4x8_veneh.trans_pakattu4x8_ranch_pakattu4x8x3_mittakuva4x6_harmaa

Landtek Hall 4x8m

3270,00 (alv 0%)

Landtek Hall 4x8x3,7 :
Suora seinäkorkeus : 2,5m
Sisäkorkeus keskellä : 3,5m
Kokonaiskorkeus : 3,7m
Ovikoko : L3,0m x K2,85m
Väri : Harmaa, ovi myös. Katto valkoinen.
Tuuletusaukot molemmissa päissä.
Runkotakuu 5 v. Käyttöikäodotus 15-25v.

Huom! Tuotekuvien hallit eivät väriltään / kooltaan vastaa varastossa olevaa. Halli paketissaan ja täysin vastaavasta kooltaan/väriltään ei kuvaa ole, mutta tämäkin muista kuvista tuttua Landtek laatua!

Loistava autoteltta autolle traktorille jne.
Mahtuu aukaisemaan ovet!

Hinta 3270,00 + alv HINTA SISÄLTÄÄ RAHDIN!

 

 

 

Tuotekuvaus

LANDTEK Hall -PVC 4x8m pressuhalli

Todella asiallinen ja kestävä ammattilaadun PVC halli autoille, kiinteistöhuoltokoneille, veneille, traktoreille, matkailuautoille jne. Kaikki tavara pysyy parempana suojattuna auringolta, lumelta ja vedeltä. puhumattakaan heinikosta.

Mitä enemmän katettua tilaa, sen vähemmän hoidettavaa pihaa.

Edullinen, nopea, helppo pystyttää ja lähes huoltovapaa… Lumista tai puhureista ei juuri tarvitse huolehtia, ja kestää kovatkin tuulet. Hallin runko sekä kattorakenteet ovat vahvaa kuumasinkittyä terästä, ristikkorakenne tekee hallista erittäin vankan. Tämän parempaa ei ole! Jos löydät, kerro siitä meille.

Vakiotoimitukseen kuuluu pressut, kuumasinkitty teräsristikkorunko, maakiilat ja mm. yksi kuulalaakeroitu lukittava liukuovi, mikä tekee tallin käytöstä helppoa ja mukavaa.

Valkoinen katto päästää valoa läpi, joten näet tulla ja mennä.

Katto on valoa läpäisevää 900gr/m2 PVC polyester muovikangasta (dtex 1100), ominaisuus joka varmistaa hallin käyttömukavuuden. Seinät ovat 900gr/m2 PVC polyester (DTEX1100) muovikangasta.

 

 

 

Looginen, mietitty rakenne. Pystytys onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, ja käsin ! Mukana suomenkieliset ohjeet. !  Lue lisää 

 

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli Autoteltta