matkailuauto_vaaka
Landtek Hallissa on erittäin vankka runkotihe_ruoderaudoitus_est_pussien_syntymisen_1_14x8_punainen_1_1Landtek Hall ambulanssitallinamatkailuauto_vaaka_14x8_veneh.trans_pakattu4x8_ranch_pakattuhalli_kaaret_pakattu4x8x3_mittakuva4x6_harmaa

Landtek Hall 4×10 CARAVAN SPECIAL

4730,00 (alv 0%)

Toimitusaika tammikuun loppu.

Landtek Hall 4×10 CARAVAN SPECIAL

Seinäkorkeus : 3,0m
Ovikoko : L3,0m x K3,35m
Korkein sisäkorkeus : 4,0m
Kokonaiskorkeus : 4,2m

Loistava autotalli korkeammallekkin autolle traktorille jne.!

ISOILLA KAARI-IKKUNOILLA

Tuuletus on siis kunnossa!

Erityisesti asuntoautoille sopiva malli!
Mahtuu aukaisemaan ovet!

Perusväri  punamulta
Ovi harmaa
Valkoinen katto.
Hinta 4730,00€ +alv

Halpa hinta autosi arvoon nähden!

Runkotakuu 5 v.

Käyttöikäodotus 15-25v. Normaali toimitusaika n. 4 vko .  

TÄLLÄ HINNALLA KOTIOVELLA!

Tuotekuvaus

LANDTEK-PVC Pienhalli 

Autot, ruohonleikkurit, Avantit ja muut työkoneet saavat Landtekin talleista erinomaisen suojan vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi. Landtek Hallin pienemmissäkin pressutalleissa käytetään samaa ”ikuista” vankkaa CE hyväksyttyä teräsristikkorunkoa ja eurooppalaista 900gr/m2 painavaa PVC pressumateriaalia kuin isommissa halleissamme.

Landtek pressutalli on paras valinta sinulle joka arvostat huolettomuutta, ”helppoa ja nopeaa rakentamista”, räätälöitävää ulkonäköä, kestävyyttä, hintaa, siirrettävyyttä jne.

Landtek Hall autotallit voidaan räätälöidä helposti erilaisilla ikkunaratkaisuilla, tai kaksiväripäädyillä jolloin saat tallistasi oikean pihan komistuksen 🙂

Landtek hallien kaarimallinen katto, mutta suorat seinät mahdollistavat tilan tehokkaan hyötykäytön. Suora seinämalli ei myöskään kerää painokseen lunta kuten perinteinen kaarihalli. Kaarimallinen katto mahdollistaa koko hallin sisäkorkeuden hyödyntämisen. Katto-osan on tiheät ruoteet  estävät lumi/jääpussien muodostumisen. 4,0m runko-leveys sallii avata auton ovet reilusti jolloin myös  auton lastaaminen, siivoominen tai muu huoltotyö käy helposti.

Vankasta neliöputkesta tehtyihin seinätolppiin voit rakennella vaikka pienet hyllyt työkaluille tai muille tarvikkeille. Landtek talleissa on vakiona lukittavissa oleva liukukiskossa sivuttain kulkeva laakeroitu pressuovi.

 

 

Hakusanoja: Pressutalli Autotalli.