Polartallit, pressutallit autoille

pressutalli

Markkinoiden parhaat harjakattoiset teräsputkirunkoiset pressutallit henkilö -ja pakettiautoille josta lumia ei tarvitse katoilta pudotella!

Polar pressutalli on edullinen ja järkevä nopeasti pystytettävä autotalliratkaisu pihaan kuin pihaan.

Niiden  ”lumivarma” ryhdikkään ulkonäön takaava jyrkkä harjakatto ei kerää lunta eikä jäätä. Lähes suora seinän alaosa tuo hyötyneliöitä ja korkeahko katon keskiosa avaruutta.

Laadukas oliivinvihreä 750gr/m2 PVC pressu pysyy siistinä vuosikausia ja se on helppo pitää kireänä. Katon keskiosan valkoinen pvc antaa mukavasti valoa sisätilaan. Hyvän ilmanvaihdon takaa kauniit verkkomateriaalista valmistetut kaari-ikkunat molemmissa päädyissä. Ovipressu rullautuu veivillä ylös.

Toimitukseen kuuluu ns. ”kaikki” vakiona. Sinkitty runko, pressut, ovi, päätyikkunat, vanttiruuvit + vaijerit pystyreivaukseen, maakiilat jne.

Vinkki : Polartalli on kätevä myös pultata alajuoksustaan kiinni vaikkapa betonisiin pihalaattoihin.

Polar pressutalleja on valikoimissamme kahta kokoa. Polartalli 5535 on sopiva valinta henkilöautoille ja pienille pakettiautoille. Pituus 5,5m ja leveys on 3,5m. Oviaukon ajokorkeus n. 2m. Isomman mallinumero 7639 pituus on 7,9m ja leveys 3,9m. Ajokorkeus oviaukossa n. 2,9m.

Älä sorru ”kertakäyttöisiin” halpismalleihin. Osta kerralla kunnollinen Polar- talli !

Landtek Halleista löytyy lisätietoa TÄSTÄ

Showing all 2 results