Landtek Hall, katettua tilaa ei ole koskaan liikaa!

Varasto, hiekkapuhaltamo, lampola, autotalli, konekatos, hiekoitushalli, konehalli, varastointikatos, varikkohalli, kausisäilytys, pihatto, venesuoja jne… Kokoluokat 24-360m2

 

Landtek Hall pressuhalli lyhyesti

Hallin voi rakentaa myös helposti!
Vaivattomuus
. Landtek hallin rakentamisen läpivienti on joutuisaa  Yksinkertainen aikaa säästävä suunnittelu, tarjous-ja hankintaprosessi.  Hankebudjetti on pitävä. Lyhyt valmistus ja toimitusketju.   Valmistamme yksilöllisen pressuhallin  koosta  ja sesongista riippuen n. 4-6 viikossa.  Hallista, asennuspaikasta ja hieman myös sääoloista  riippuen pystytämme hallin käyttökuntoon 1-3:ssa päivässä!

Perustus. Landtek Hall ei tarvitse juurikaan perustuksia tai massiivisia maansiirtotöitä. Likimain tasainen kantava kenttä riittää. Routaeristeitä yms. ei tarvita. Rakenne on suunniteltu joustamaan myös pienehkön routimisen, vaikuttamatta rakenteen turvallisuuteen. Ankkurointi maahan tehdään olosuhteista riippuen irto sokkeleilla ( esim. betonimodulit), massa- painoilla tai hallipakettiin kuuluvilla maakiiloilla.

Hyötyneliöt. Landtek Halleissa on korkeat suorat seinät jolloin reunoillakin on kunnolla korkeutta. Pyöreä katto antaa pressutallille maximaalisen sisäkorkeuden.

Mietitty kokonaispaketti. Toimitukseen kuuluu aina kokonainen pressuhalli päätyineen ja ovineen. Myös kaikki pientarvikkeet tulevat paketin mukana (pultit,vanttiruuvit yms)

Kestävä. Kuumasinkitty teräsristikkorunko kestää lähes mitä vain. Kuorma-autokäytöstä tuttu 900g/m2 PVC-pressukapelli hallikate kestää  20-25 vuotta, ja jopa enemmän.

Ulkonäkö. Landtek Hallit ovat suoraseinäisinä ryhdikkäitä ja siistin näköisiä. Useita värivaihtoehtoja, mm. ikkunoita kaksiväripäätyjä jne. voidaan lisätä.

Ei lumihuolia. Järeä ristikkorakenne tiheine ruoteineen ja paksuine pressuineen on tehty kestämään pohjoismaalaisia olosuhteita. Kaarimallinen katto ei kerää lunta eikä lumi ei juurikaan pysy. Sään vaihdellessa lumi tulee ”hyvin liukkaasti”  itsestään alas.

Monipuolinen kokovalikoima. Sopiva halli löytyy tarpeeseen kuin tarpeeseen. Valittavissa neljä eri runkoleveyttä. 4, 6, 8 ,10 ja 12m  Pituuksia aina 30m asti. Runkomallien lumikuorma vaihtoehtoja  vakiomallin 175 Kn/m2 ja Landek Hall SS+ mallin 275kN /m2.  Kaikki mallimme ovat CE-hyväksyttyjä.

Ympäristöystävällisyys. Landtek hallien elinkaari on pitkä. Yhdellä pressukate kerralla päästään nykymaailmassa pitkään. 20-25 vuoden käyttöikään.  Pressut uusimalla hallin elinkaarta voi jatkaa vielä hyvinkin pitkään. Hallit kuormittavat ja muokkaavat ympäristöä yksinkertaisen materiaali, valmistus, perustus -ja pystytystavan vuoksi vähemmän kuin mikään muu halliratkaisu.  Esim. maaperän kaivuutöiden , massojen  vaihdon, valutöiden jne.  tarpeettomuus tai vähäisyys. Muovisten routaeristeiden, höyrysulkujen, patolevyjen, eristeiden kattopinnoitteiden, maalien yms. tarpeettomuus. Valmistus ja rakennusaikana syntyvä jätteen määrän vähäisyys.  Rakentamisen  aika on ennätys lyhyt. Rakennusaikainen ympäristöä häiritsevä liikenne, pöly, melu jne ovat lähes nolla.  Elinkaaren päättyessä purkutyöt ovat helpot ja nopeat. Jälkiä ympäristöön ei juuri jää. Hallin runkomateriaalit ovat täysin kierrätettävissä. Katemateriaali ei toistaiseksi valitettavasti ole. Landtek Hallien elinkaaren aikaiset huoltotarpeet ovat myös aivan olemattomat eivätkä siten kuormita luontoa käyttöaikanaan lainkaan.

Joustavuus Yritysten kuten muidenkin toimijoiden toimintaympäristöt ja tarpeet ovat jatkuvien muutosten kourissa. Yrityksiä ostetaan ja myydään. Toimintaa  laajennetaan, supistetaan, tehdään pihajärjestelyitä jne.  Halliemme siirrettävyys on  ylivoimaisesti yksinkertaisempaa ja edullisempaa kuin millään muulla rakennustavalla.

Edullisuus   Oletko miettinyt onko todella välttämätöntä ja perusteltua ”ylirakentaa” ja sementoida käyttöpääomaa moninkertaisesti maksaviin ”kivihalleihin” , niiden arvonalennuksiin sekä  ylläpitokustannuksiin.  Landtek Hallit ovat  kokonaisrakentamiskuluiltaan  (suunnittelu, pohja, perustamis, rahti, jäte, pystytys jne) edullisinta hallitilaa mitä on saatavissa.  Myös vuosittaiset, käyttö, huolto ja kiinteistöverot yms.  ovat lähes olemattomat. Merkittävinä lisäetuina on pidettävä myös edellä mainittua yksinkertaista siirrettävyyttä  ja sitä että käyttötarpeen mahdollisesti päättyessä koko halli on myytävissä eteenpäin. Järkevää ja ammattimaista – eikö totta. Hallin voi ostaa meiltä pakettitoimituksena tai tilata sen eteläiseen Suomeen valmiiksi pystytettyä.

 

Valmistamme halleja 4,6,8,10 ja 12m leveänä. Pituudet ja korkeudet tarpeesi mukaan. Pyydä tarjous !

Mieluiten sähköpostilla info@landtek.fi  tai soita 040-9310300

Landtek Hall hallin ovat hankkineet mm. RUDUS, EXIDE batteries, VALMET, YIT, PUOLUSTUSVOIMAT. TIIVI-ikkunat. Rovaniemen kaupunki, Raahen kaupunki, Helsingin kaupunki,  Tuusulan kunta jne.  + lukemattomat muut yritykset, maatilat ja yksityishenkilöt.

Voit tilata hallin myös valmiiksi asennettuna!

Landtek Finland Oy. Teollisuustie 9 14500 Iittala  Ly- 1100341-7  e-mail:info@landtek.fi    Puh. 040-9310300

Palvelevaa toimintaa vuodesta 1996

Showing all 5 results