Konehallit

Landtek Hall pressuhallit on järki ratkaisu kone -tai kalustohalliksi .

Tilanteet muuttuvat nopeasti miksi sitoisit älyttömästi rahaa ”kiinteisiin seiniin”? Pressuhalli on siirrettävissä, jos sitä tarvitaankin enemmän toisaalla. Tai tarve loppuu kokonaan.

Toimitamme hallin nopeimmillaan n. 4viikossa. Siinä ajassa ehdit juuri raivata sopivan alustan uudelle hallillesi.
Hallimme eivät paljoa vaadi. Suurinpiirtein tasainen kantava kenttä ja se on siinä. Runkorakenteemme sallii mm. lievän routimisen. Eli ei kalliita perustuskustannuksia.  Landtek Hall on kilpailukykyisintä hallitilaa markkinoilla.

Meillä on mallihalleja esillä.  Tervetuloa vakuuttumaan!

Landtek Hallien ristikkorunko kestää kaiken mitä suomen säillä on tarjota. Lumet, tuulet, pakkaset ja helteet. Kaksoiskaari välijäykisteillä tekee kaarista erittäin lujat ja kaariväleihin tiheästi asennettavat ruodeputket estävät tehokkaasti lumen kertymisen katolle, lumipusseja ei pääse syntymään.
Upposinkittynä pressun alla oleva runko on käytännössä ikuinen.
Pressu kestää ainakin parikymmentä vuotta. Halli on myös käytännössä huoltovapaa, joten käyttökustannukset ovat minimissä!

Halleissamme on aina suorat seinät, mikä tuo maximi hyötyneliöt eli  kone voidaan  ajaa seinään viereen toisin kuin perinteisissä kaarirakenteissa.

Konehalli käyttöön soveltuvia halleja ovat 6,8,10 sekä 12 metriä leveät runkomme. Pituudet ja korkeudet samoin kuin oviratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan. Pyydä tarjous omaan käyttöön soveltuvasta hallista.

Pressuhalli

Tasaisesti katon läpi tuleva valo tekee sisätyöskentelyn miellyttäväksi. Pääosa halleistamme toimitetaan asiakkaan mittojen/tarpeiden mukaan. Joitakin vakiomalleja pyrimme pitämään myös varastossa.

Showing all 5 results