Autoteltat

AUTOKATOS

 

Seisooko autosi pihalla ilman suojaa? Ei hätää, autosi saa Landtekin Hall autoteltasta erinomaisen suojan vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi! Hanki meiltä pihaasi nopeasti käyttövalmis autokatos juuri sinulle räätälöitynä esimerkiksi erilaisilla ikkunaratkaisuilla tai kaksiväripäädyillä. Landtek Hall autotalli on suunniteltu antamaan autollesi suojaa nopeasti vaihtuvilta Suomen sääolosuhteilta kuten kosteudelta, tuulelta sekä lumelta.

Käytämme Landtek Hallin pienemmissäkin autoteltoissa samaa ”ikuista” vankkaa CE-hyväksyttyä teräsristikkorunkoa ja eurooppalaista 900gr/m2 painavaa PVC-pressumateriaalia kuin isommissa pressuhalleissamme. Pressutalli soveltuu erinomaisesti myös veneesi suojaamiseen ja monipuolisesti kaiken näköiseen varastointiin.

Miksi juuri Landtek Hall Autoteltta?

• Nopeus. Landtek autoteltta tuo suojaa autollesi ennätysnopeasti. Valmistamme pressuhallin vakiomitoistamme reilussa kuukaudessa ja sääolosuhteista riippuen pystytämme tarvittaessa päivässä. Lisäksi löydät joitakin valmiita malleja varastostamme, jos haluat välttyä odottamiselta kokonaan.

• Matalat kustannukset. Autoteltta ei tarvitse perustuksia tai massiivisia ja kalliita maansiirtotöitä, vain tasainen ja kantava kenttä riittää. Autotelttojen rakenne on suunniteltu joustamaan myös pienehkön routimisen, vaikuttamatta kuitenkaan rakenteiden turvallisuuteen.

• Hyötyneliöt käyttöön. Landtek Hall autoteltoissa on korkeat ja suorat seinät, jolloin reunoillakin on kunnolla korkeutta. Lisäksi kaarimallinen katto mahdollistaa koko hallin maksimaalisen sisäkorkeuden hyödyntämisen.

• Siirrettävyys. Autotallit ovat purettavissa muutamassa tunnissa – omaan telineeseensä.

• Mietitty autotallipaketti juuri sinulle. Toimitukseen kuuluu aina kokonainen autokatos päätyineen ja ovineen. Sinkitty runko, pressut, ovi, päätyikkunat, vanttiruuvit + vaijerit pystyreivaukseen ja maakiilat tulevat aina paketin mukana!

• Kestävyys ja pitkä käyttöikä. Kuumasinkitty teräsristikkorunko kestää melkein mitä vain! Kuorma-autokäytöstä tuttu 900g/m2 PVC-pressukangas kestää jopa yli parikymmentä vuotta.

• Ulkonäkö. Landtek Hall autotallit ovat siistin näköisiä! Voit kustomoida tallin juuri sinun makumieltymyksiin sopivaksi, esimerkiksi eri ikkunaratkaisuilla tai kaksiväripäädyillä, sekä viidestä vakiovärivaihtoehdostamme.

• Ei lumitöitä. Suora seinämalli ei kerää painokseen lunta kuten perinteinen kaarihalli.

• Tilavuus. Neljän metrin runko-leveys sallii auton ovien avaamisen autotallissa, jolloin auton lastaaminen, siivoaminen tai muu huoltotyö käy käden käänteessä! Lisäksi vankasta neliöputkesta tehtyihin seinätolppiin voit rakentaa esimerkiksi pienet hyllyt työkaluille tai muille tarvikkeille.

• 5 vuoden takuu. Annamme halleille viiden vuoden takuun!

• CE-hyväksyntä. Landtek Hall on saanut CE-hyväksynnän keväästä 2016 alkaen. Täältä pääset lukemaan miksi CE-hyväksyntä on äärimmäisen tärkeä teräsrunkoisissa pressuhalleissa.

Showing all 2 results