Konehallit

Landtek Hall  pressuhallit on erinomainen ratkaisu konehalliksi kasvaneeseen tilantarpeesen. Mitään ei kannata säilyttää taivasalla. Sade, polttava aurinko, sekä mahdollisesti kasvava heinikko pilaa kaiken hyvin nopeasti. Hanki siis kunnon sääsuoja omaisuudellesi. Säästät selvää rahaa. Kaluston huoltokustannuksissa sekä arvonaleneman ehkäisyssä, puhumattakaan ihan pilalle menemisestä.

Tilanteet muuttuvat nopeasti miksi sitoisit älyttömästi rahaa ”kiinteisiin seiniin”?
Pressuhalli on siirrettävissä, jos sitä tarvitaankin enemmän toisaalla.  Tai tarve loppuu kokonaan.

Toimitamme hallin nopeimmillaan n. 4viikossa. Siinä ajassa ehdit juuri raivata sopivan alustan uudelle hallillesi.
Hallimme eivät paljoa vaadi. Suurinpiirtein tasainen kenttä ja se on siinä. Runkorakenteemme on suunniteltu kestämään mm. routimisen. Eli ei kalliita perustuskustannuksia. Toki mitä parempi pohja, sen siistimpi asennus.
Meillä on mallihalli esillä! Ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Tervetuloa vakuuttumaan.

Landtek Hallien ristikkorunko kestää kaiken mitä suomen säillä on tarjota. Lumet, tuulet, pakkaset ja helteet. Kaksoiskaari välijäykisteillä tekee kaarista erittäin lujat ja kaariväleihin tiheästi asennettavat ruodeputket estävät tehokkaasti lumen kertymisen katolle, lumipusseja ei pääse syntymään.
Upposinkittynä pressun alla oleva runko on käytännössä ikuinen.
Pressu kestää ainakin parikymmentä vuotta. Halli on myös käytännössä huoltovapaa, joten kättökustannukset ovat minimissä!

 

Konehalli. Halleissamme on aina suorat seinät, Mikä mahdollistaa koneen ajamisen seinään viereen.